Camerabewaking

Door de vele overvallen, winkeldiefstallen en interne diefstallen is camerabewaking een hot-item op dit moment. U kunt overal camera’s kopen welke in ideale omstandigheden een prima beeld geven. Maar wat als de omstandigheden even niet ideaal zijn? Door lichtinval of reflectie of juist het ontbreken van licht, dan kan het maar zo zijn dat uw camera’s geen duidelijke beelden meer produceren.

Een goed advies is dus noodzakelijk om bovenstaande problemen tegen te gaan, zodat er een goed werkend systeem geinstalleerd kan worden. Tevens profiteert u dan van de bewezen preventieve werking van een CCTV systeem.

Wij adviseren, leveren en installeren een uitgebreid assortiment aan camera’s, monitoren en recorders. Van low-budget tot uiterst professioneel.

Of het nu om een kleine of een grote cctv-installatie gaat, Dattec weet de passende oplossing voor u te vinden. Analoge camera’s, IP camera’s of PTZ camera’s met 36x optische zoom kunnen probleemloos op onze NVR of DVR aangesloten en eventueel bestuurd worden. Door de uitgebreide en overzichtelijke software van deze NVR of DVR kunt u makkelijk uw beelden beheren.

surveillance1

Als u uw NVR of DVR op uw netwerk aansluit profiteert u ervan dat u ten alle tijden en overal ter wereld toegang heeft tot uw camerabeelden. Tevens kunt u op populaire mobiele apparaten zoals een iPhone, iPad, of een Android telefoon of tablet ook uw camerabeelden bekijken en terugkijken. Wilt u meerdere locaties op een pc beheren, dan kan dat met management software.

surveillance

Wilt u ook profiteren van camerabewaking door een zorgvuldig samengestelde CCTV installatie? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.